Koertse

aannemersbedrijf

Achtergrond-dak

    voor de particulier en bedrijven

Koertse Logo transparant

Vloeren &

Wanden

Vloeren en wanden zijn de basis van elk interieur. Door met zorg en aandacht de juiste keuze te maken geniet u zorgeloos van een prachtige terracotta tegelvloer, eiken lamelparket of de warme vloerbedekking van topmerken.

Vloeren en Wanden

MENU

De keuze van het materiaal en de kleur van uw vloeren & wanden bepalen in grote mate de sfeer die in de ruimte wordt geschapen. Door de ruimte te voorzien van lichtgekleurde tegels of natuursteen kunt u eenvoudig een ruimte creëren die warm aandoet en groter lijkt dan de ruimte werkelijk is.

 

Door gebruik te maken van tegels in een opvallende kleur of stijl op de vloer en/of wand kunt u de ruimte laten spreken. Maar misschien kiest u er juist voor om zachte rustige kleuren te gebruiken om het interieur beter tot haar recht te laten komen?

Bij C.Koertse bouw en onderhoud BV bent u voor uw vloeren en wanden aan het juiste adres. Wat u ook met uw vloeren en wanden wilt bereiken, wij hebben er de oplossing voor.

 

C,Koertse bouw en onderhoud BV heeft een zeer ruime keuze aan tegels en natuursteen zoals marmer, leisteen, graniet en travertijn voor zowel binnen als buiten.

bigstockphoto_Green_Modern_Living_Room_5303941 Koertse - Vloeren Informatie aanvragen! bel