Koertse

aannemersbedrijf

Achtergrond-dak

    voor de particulier en bedrijven

Koertse Logo transparant
bigstockphoto_Basement_In_New_Construction_H_5194084
iStock_000007921798XSmall

U heeft allerlei ideeen hoe de nieuwe situatie er bij u uit moet gaan zien. Maar kan het ook technisch en is het allemaal financieel haalbaar. Dat is nog maar de vraag! Om uw bouwplannen te kunnen realiseren heeft u eerst  een gesprek met een bouwadviseur van C. Koertse Bouw en Onderhoud BV.

 

In dit gesprek maakt u uw ideeen, wensen en eisen kenbaar. Deze worden door onze bouwadviseur in een realistisch en haalbaar kader voor u gezet. Wat samen met u besproken is wordt voor u vastgelegd in de heldere offerte met een goede prijs.

 

Een succesvol bouwproject start met een heldere en gespecificeerde offerte waardoor u weet wat u krijgt voor uw geld en voorkomt dat u later niet voor vervelende problemen te staan.

  • vaststellen juiste maten en materialen,

  • specialistische afwerkingen deuren, plinten

  • en stucwerk,

  • eventueel sloopwerk vooraf en achteraf,

  • hergebruik van bestaande materialen?   

  • bestaande leidingen voor licht, water en gas,

  • is er een bouwtekening aanwezig?

  • is er een bouwvergunning aangevraagd?

Uw project - Onze aanpak

Met C.Koertse Bouw en Onderhoud BV zijn uw bouwplannen in vertrouwde handen. Bespreek uw ideeen voor uw bouwplannen met een bouwspecialist van Koertse en hij zal u niet alleen vertellen waar u op moet letten om uw plannen te realiseren maar waar ook u kunt besparen. Enkele aandachtspunten zijn;

bigstockphoto_Foyer_In_New_Construction_Home_5087423 bigstockphoto_Sun_Room_In_Luxury_Home_5140775

Een geslaagd bouwproject start met een goed advies waarin uw wensen en eisen vertaald zijn naar een degelijk ontwerp afgestemd op uw budget.

 

Het gemaakte advies wordt ondergebracht in een rapport of verstrekt in de vorm van een overzichtelijke tekening.  

U overweegt om een compleet nieuwe woning, een carport, eindelijk eens de zolder aanpakken, misschien een serre aan uw huis,  een dakkapel of wilt u een deel van uw bestaande woning of kantoor veranderen?

 

Natuurlijk wilt u dan eerst weten wat de mogelijkheden zijn op de plek waar u het gebouw wilt gaan maken. Maar misschien is de locatie nog helemaal niet bekend en wilt u eerst weten wat er allemaal op u af komt en wat dat allemaal kost?

bigstockphoto_Dining_Room_In_New_Constructio_5028233

  Uw plannen

C.Koertse bouw en onderhoud BV levert uitsluitend maatwerk voor duurzaam en sfeervol wonen. Ons advies bestaat uit producten zoals:

 

  * in kaart brengen van uw wensen,

  * maken van een eerste kosteninschatting,

  * maken, of ontwerpen, van het juiste plan

  * technisch uitwerken van het plan,

  * maken van een bouwtekening,

  * maken van de constructieberekeningen,

  * maken van de kostenberekeningen,

  * Opstellen ramingen en begrotingen,

  * aanvragen van de juiste vergunningen,

  * en nog veel meer.

  Ons advies

De bouwadviseur van C.Koertse bouw en onderhoud BV helpt u met al uw vragen en ook met het maken van een totaal bouwplan. De eerste stap is een vrijblijvend gesprek waarin wij u persoonlijk adviseren. Maak gerust eens een afspraak!

  Wat wij doen

Iedereen heeft zo zijn wensen, maar mag je nu maar van alles bouwen? De overheid heeft in de Woningwet vastgelegd wanneer u wel of geen bouwvergunning nodig heeft en aan welke regels u zich daarbij moet houden.

C.Koertse bouw en onderhoud BV heeft een handige brochure voor u beschikbaar waarin de spelregels voor bouwen en verbouwen op hoofdlijnen worden uitgelegd. (klik)

Wat is realiseerbaar?

Hoe wilt u dat bereiken?

Wat wilt u gaan doen?

  Geslaagd bouwproject

  Waar kunt u besparen?

  Vergunning nodig?

  Onze aanpak

Informatie aanvragen! bel