Koertse

aannemersbedrijf

Achtergrond-dak

    voor de particulier en bedrijven

Koertse Logo transparant

Een team van medewerkers, onder leiding van de heer Koertse, verzorgt de advisering, projectbegeleiding en after sales. Koertse werkt volgens aangeleverd bestek en tekeningen en indien deze niet aanwezig zijn, kan de eigen calculatie- en tekenafdeling hier voor zorgen.

Projectmanagement

Standaard of Exclusief

Koertse bouw en onderhoud is voor u de spin in uw project. De uitwerking van een bouwproject vergt goed en veel vooroverleg met diverse partijen. Namens de opdrachtgever coördineert Koertse dit proces. Wij zorgen voor de communicatie met alle partijen zodat er voor u slechts 1 aanspreekpunt is.

Door onze ervaring en expertise bieden we voor alle gebouwen, woningen en andere projecten oplossingen op maat.

 

Wij komen bij u langs, bekijken de situatie en bespreken de mogelijkheden. Wij adviseren, budgetteren en meten op, wij installeren en zorgen voor een perfect resultaat.

Met C. Koertse Bouw en Onderhoud BV zijn uw bouwplannen in vertrouwde handen. Bespreek uw ideeen voor uw bouwplannen met een bouwspecialist van Koertse en hij zal u niet alleen vertellen waar u op moet letten om uw plannen te realiseren maar ook waar u kunt besparen. Bel ons voor een afspraak!

C. Koertse Bouw en Onderhoud BV doet meer "van slotje tot supermarkt en van uitbouw tot villa". Door onze ervaring en deskundigheid weten wij ieder utiliteitsproject tot een perfect einde te brengen naar de tevredenheid van onze opdrachtgever

 

Naast het hebben van vakbekwame, kwaliteitsbewuste werknemers is het natuurlijk ook belangrijk om beroep te kunnen doen op solide en betrouwbare onderaannemers. Wij werken al jaren met gerenommeerde onderaannemers. Met alle partijen samen, de klant, de architect, de onderaannemers en C. Koerste Bouw en Onderhoud BV zorgen wij voor een optimale wisselwerking waarin kwaliteit van de uitvoering centraal staat.

  • Bouwadvies,

  • Helder offerte,

  • Tekenwerk,

  • Vergunning aanvraag,

  • Projectontwikkeling,

  • Projectbegeleiding en projecten.

Utiliteits

bouw

Deskundig

Heeft u plannen om uw bestaande bedrijfspand te verbeteren of renoveren? Dan neemt C.Koertse bouw en onderhoud BV graag plaats bij u aan tafel. Door onze professionele aanpak en opgebouwde ervaring delen we graag de verschillende innovatieve mogelijkheden.

Werkwijze

Informatie aanvragen! bel