Koertse

aannemersbedrijf

Achtergrond-dak

    voor de particulier en bedrijven

Koertse Logo transparant

Uitbouw

In opdracht van een particuliere opdrachtgever is deze jachthaven omgetoverd tot een prachtige woonvilla. Het ontwerp is van helemaal aangepast en er bleven alleen 4 buitenmuren over. De gehele entree is aangepast en breder gemaakt aan de eisen van de huidige tijd.

 

         De volledige uitbouw is volledig verwijderd en vernieuwd. Er zijn grote hoge kozijnen ingekomen waardoor er meer lichtval naar binnen komt. De bestaande scheidings muur tussen de oude uitbouw en het woonhuis is verwijderd waardoor er een enorme woonkamer is ontstaan. De tussen muur van de voor en achterkamer is verwijderd waardoor een doorkijk is ontstaan van voor naar achter, van uit de keuken kijk je zo over de plas heen.

 

        De eerste verdieping is qua indeling ook helemaal meeveranderd. De badkamer was eerst op de overloop, deze is verwijderd waardoor de overloop een royale look heeft gekregen. De nieuwe badkamer is  aan de achtergevel geplaatst waardoor je zo over de plas uit kijkt als je in bad zit. Een zeer mooi uitzicht.

 

        Op zolder is er een dakkapel gekomen om de trap naar zolder meer ruimte te geven. Het woonhuis is volledig aangepast en naar volle tevredenheid opgeleverd.

Afhankelijk van uw eisen en wensen kunt u bij ons een keuze maken uit een breed scala aan mogelijkheden. Wij helpen u graag op uw vragen passende antwoorden te vinden.

MENU

Dakkapellen

Koertse uitbouw Loosdrecht Koertse uitbouw Loosdrecht Arrow black large Arrow black large Arrow black large

Koerste Bouw en Onderhoud heeft altijd een uitbouw die binnen uw eisenpakket en budget past. Waarom wachten?

 

Bel ons of vul het aanvraagformulier in om u geheel vrijblijvend te laten informeren over de mogelijkheden.

Informatie aanvragen! bel