Koertse

aannemersbedrijf

Achtergrond-dak

    voor de particulier en bedrijven

Koertse Logo transparant

Ramen &

Deuren

Een raam of een deur koopt u niet iedere dag. Beide zorgen zorgen voor uw gevoel voor veiligheid en comfort en moeten sluiten als een Mercedes. Naast duurzaamheid en kwalitatieve produkteigenschappen kunnen wij bijna alle individuele wensen ten aanzien van vormgeving, kleuren en uitvoeringen voor u realiseren.

Veiligheid & Comfort

MENU

bigstockphoto_Louvre_Windows_1764446

Ramen

Ramen zijn karakteristiek voor de uitstraling van een woning. Ze verbinden woonruimten met de buitenwereld en zorgen gelijktijdig voor een fysieke scheiding. Met kunststof of alluminium ramen van C.Koertse bouw en onderhoud BV bent u in ieder geval verzekerd van een duurzaam, veilig en stijlvol eindresultaat.

Het Koertse raamsysteem gebruikt weer,- onderhoudsvrije, en verouderingsbestendige materialen en waarborgt langdurig mooie ramen.

Daarnaast is ieder raamsysteem opgebouwd uit meerdere compartimenten hierdoor krijgt u

 - reductie van uw stookkosten,

 - verhoogt de stabiliteit en veiligheid van het raam,

 - zorgt voor een aangename en rustige sfeer.

 

Deuren

De voordeur vormt het visitekaartje van uw woning. Ze moet daarom natuurlijk vooral mooi zijn. Ook veiligheid speelt een belanrijke rol bij de keuze voor een voordeur.  Onze huisdeursystemen zijn niet alleen vanwege de buitengewone kwaliteit van de profielen hierop optimaal voorbereid. Zij beschikken bovendien over extra versterkingen en kunnen met een speciaal sluittechniek, veiligheidsbeslag en speciale beglazing inbraakwerend worden uitgerust.

iStock_000008590950XSmall

Het visitekaartje van uw woning moet natuurlijk aansluiten bij uw individuele smaak. Om hieraan optimaal invulling te geven heeft u bij C.Koertse bouw en onderhoud BV de keuze uit een grote diversiteit aan vormen, kleuren en glassoorten. Wilt u het design van uw binnendeuren terug laten komen bij uw voordeur? Of maakt u van uw voordeur een heus kunstwerk, uniek in zijn soort? Bouwbedrijf Koertse  maakt dit mogelijk.

Schuifdeuren halen de tuin, het terras of het balkon in het huis en zorgen op die manier voor een royale inrichting van de woonruimte. Omdat ook bij een inbouw achteraf in oudere huizen alleen minimale bouwkundige veranderingen noodzakelijk zijn, is het schuifdeurprogramma van C.Koertse bouw en onderhoud BV perfect afgestemd op de verschillende dimensies en geheel individuele eisen. Het programma biedt het complete spectrum aan de constructietypen.

Schuifdeuren

Onze kozijnen, ramen en deuren zijn van inbraakwerende kwaliteit en worden geleverd inclusief SKG2 geclassificeerd hang- en sluitwerk.

De kozijnproductie is uitgevoerd volgens het KOMO-certificaat en ook de montage gebeurd volgens strenge richtlijnen (VKG montage voorschriften of KOMO-montagecertificaat).

 

Onze producten zijn daarom ook goedgekeurd voor toepassing binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ramen en Deuren van bouwbedrijf Koertse geven een veilig gevoel.

Veiligheidgarantie

Informatie aanvragen! bel