Koertse

aannemersbedrijf

Achtergrond-dak

    voor de particulier en bedrijven

Koertse Logo transparant

Keukens

van gasfornuis tot smaakvolle keuken

 

MENU

iStock_000010523252XSmall

Keukens krijgen steeds meer een woonfunctie. Mensen breken muren weg, waardoor de keuken overloopt in de woonkamer. Hierdoor lijken de twee vertrekken groter en is er meer contact tussen de bewoners.

 

Een lang werkblad maakt het mogelijk dat meerdere mensen op hetzelfde moment in de keuken bezig zijn. Grotere kookplaten passen ook in deze trend. Gaskookplaten worden het meeste verkocht en zijn ongeveer 90 cm tot 1 m breed. De kookplaten hebben vier tot zes kookpitten. Kun je niet in de breedte uitbreiden, dan misschien wel in de diepte. Kies dan voor een diepere kookplaat.

Net verhuisd of zelf een huis laten bouwen? Dan is dit het perfecte moment om de keuken aan te passen aan jouw wensen. Je koopt ten slotte niet ieder jaar een nieuwe keuken.

 

Wil je de keuken vervangen of zelfs verplaatsen naar een andere ruimte in huis, dan is een goed plan maken de eerste stap. De adviseurs van C.Koertse bouw en onderhoud helpen u hier graag bij.

Wil je een keuken die niet snel zal vervalen en vele jaren mee kan, ga dan voor greeploos. De greeploze witte keuken (hoogglans of mat) wordt het meeste verkocht. Het geeft je keuken een neutrale en tijdloze uitstraling.

Woonfunctie

Naast kleurkeuze en sfeer is een nieuwe keuken natuurlijk ook gebonden aan praktische randvoorwaarden. Een belangrijk aspect is het budget. De kosten van een keuken lopen erg uiteen en zijn afhankelijk van diverse factoren. Zoals de afmeting van de keuken, de gekozen keukenapparatuur en het materiaal voor het werkblad. Ook de frontjes die je kiest hebben veel invloed op de prijs, evenals accessoires zoals de kraan, spoelbak en handgrepen.

Tijdloos

Werkblad

Informatie aanvragen! bel

C. Koertse Bouw en Onderhoud levert keukens in een grote variëteit. Graag adviseren wij u bij de aanschaf van nieuwe keuken. Uw wensen en ideeën staan centraal. Bel gerust met hem voor het maken van een vrijblijvende afspraak bij u thuis!