Koertse

aannemersbedrijf

Achtergrond-dak

    voor de particulier en bedrijven

Koertse Logo transparant

Badkamer

Van eenvoudige douche tot weelderige badkamer

MENU

iStock_000008241699XSmall

De badkamer is tegenwoordig een relaxruimte! Design en comfort maken van de moderne badkamer een ruimte voor lichaamsverzorging én ontspanning.

 

In de laatste decennia heeft deze ruimte een ware metamorfose ondergaan. Veel badkamers zijn daarom hoognodig aan een opknapbeurt toe. Was de badkamer in de vorige eeuw nog voornamelijk een wasruimte, tegenwoordig zijn genieten, ontspannen en design de ‘keywords’ bij het uitzoeken van een nieuwe badinrichting.

Met de juiste sanitairproducten creëert u eenvoudig thuis uw eigen wellnessomgeving waar u ontspant, geniet en tot rust komt. Bij het creëren van uw ‘spa in huis’ is veel mogelijk: van inloopdouches en regendouchesystemen tot vrijstaande baden, whirlpools en stoomcabines. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kiest u voor uw persoonlijke wellnesscombinatie.

Wist u dat een badkamer een levensduur van gemiddeld 20 jaar heeft.

De ultieme wellnesservaring

Het huidige aanbod in de sanitairmarkt laat dan ook niets te wensen over. U kunt uw ideeën, wensen en dromen volledig waarmaken als u op zoek gaat naar een nieuwe wellnessruimte thuis. Overleg uw ideeen en wensen eens met een van onze adviseurs, u krijgt snel inzicht wat allemaal mogelijk is.

Informatie aanvragen! bel